סוגי אגוזים – סט של 15 אייקונים מאויירים

---

סוגי אגוזים – סט של 15 אייקונים מאויירים

בפרויקט זה יצרתי סט של 15 סוגי אגוזים מאויירים לפרטי פרטים הכולל את המצבים השונים שלהם (פרי, אגוז, עם / בלי קליפה) + את העלים היחודיים לכל סוג אגוז. בנוסף כללתי בקובץ זה סוגי אגוזים שאנחנו פחות נוטים לחשוב עליהם כאגוזים כמו: קוקוס, שקד ופיסטוק אך הם אכן ממשפחת האגוזים. אגוז נמר פחות מוכר בישראל אך משמש לתבשילים שונים וגם למשקה חלב וחטיפים, בלוט אוכלים לא רק סנאים, ניתן להכין מבלוטים קציצות ולטחון אותם לאבקה.

אוסף אייקונים זה הוא אוסף אחד מתוך סידרה של קבצים נוספים שניתן לרכוש בקבצים וקטורים הניתנים לעריכה כמו סוגי ירקות, סוגי פירות.

על מנת ליצור אייקונים בסגנון זה יש ללמוד את תוכנת אילוסטרייטור. תן לי פרטים על קורס אילוסטרייטור במתכונת של שיעורים פרטיים.


ברכישה מקבלים קובץ וקטורי (ללא הרקע) הניתן לעריכה ושינוי לכל גודל ומתאים לשימוש מסחרי דרך אתר אדובי סטוק:

שתף: